Site Logotype

Läppförstoring Juvaderm

Fillers Läppar / Läppförstoring

Våra läppar har en central del i vårt utseende. Välformade och fylliga läppar förknippas ofta med ungdom och skönhet. Läppförstoring med hyaluronsyra, s.k. fillers har senare år kommit att bli en populär behandling världen över. Fillers består av hyaloronsyra som är en fuktbindande sockermolekyl som naturligt finns i kroppen och i huden.

Det är en slät geléliknande gel. Vid läppförstoring med fillers injicerar vi hyaluronsyra med en tunn nål och använder oss av flertalet tekniker för att fylla ut, forma och definiera läpparna. Vi eftersträvar ett så naturligt resultat som möjligt i våra behandlingar. Många gånger rekommenderar vi att man bygger upp läpparna i fler steg för att uppnå bästa och mer hållbart resultat.

En läppförstoring med fillers tar några minuter och kan sticka och spänna varpå vi använder oss av bedövande salva inför behandlingen. Resultatet är synligt omedelbart även om svullnad som vanligtvis lägger sig inom en till två veckor kan uppstå. Varaktigheten är individuell beroende på kroppens nedbrytningsförmåga men håller vanligtvis mellan 3-6 månader och längre vid upprepade behandlingar.

Behandlingen föregås av en konsultation där du och vår överläkare går igenom dina önskemål, förväntningar och förutsättningar för att landa i rekommenderad behandlingsmetod. Du får då information om behandling, eftervård, potentiella risker/biverkningar, kostnad mm.

På RealKliniken använder vi oss endast av kvalitetsprodukter som är CE-märkta.

Undvika blodförtunnande läkemedel och smärtstillande mediciner som Ipren, Voltaren och Naproxen veckan innan din behandling för att minska risken för blåmärken. Undvik Omega 3 två veckor innan besöket och drick inte alkohol under de närmaste fem dagarna.

▸ Undvik att röra det behandlade området under de första 12 timmarna
▸ Undvik överdrivet minspel under de första 12 timmarna
▸ Drick inte alkohol under det första 12 timmarna
▸ Använd inte makeup under de första 12 timmarna
▸ Undvik fysisk aktivitet som träning under 24 timmar
▸ Sov med huvudet högt och undvik att sova på det injicerade området dagarna efter behandlingen
▸ Undvik UV-strålar från sol och solarium och bastubad under de första två veckorna
▸ Pga. risk för komplikationer rekommenderas att undvika resor den närmaste tiden

Kom ihåg att du först måste boka en konsultation om du inte besökt oss inom 6 månader.

30 min

Tidsåtgång

Medel

Smärta

3-6 mån

Varaktighet

3500 kr

Pris

[bookme]