Site Logotype

Utbildningar

Dr. Johan Bilir

Välkommen till RealAkademin!

På RealAkademin by RealKliniken (Tidigare Beautyfill Academy) utbildar vi legitimerad sjukvårdspersonal inom medicinskt estetiska injektionsbehandlingar. Vi utbildar endast läkare, tandläkare och sjuksköterskor med svensk legitimation från Socialstyrelsen. Vi startade vår akademi 2018 och lyckades snabbt etablera oss på en växande marknad där efterfrågan på legitimerade behandlare vuxit i takt med nya lagar som vi stöttat sedan start. Vår unika nisch är att vi genom att arbeta med små grupper och fler modeller per kursdeltagare snabbt kommit att bli en uppskattad akademi. Våra kursdeltagare kommer från hela Sverige och Norden och vi har haft nöjet att utbilda många framgångsrika injektionsbehandlare och följa deras karriärutveckling på nära håll.  

Alla våra utbildningar hålls av vår Medicinskt Ansvarige Läkare Dr. Johan Bilir, ledande inom injektioner i Sverige och uppskattad för sina naturliga resultat och fingertoppskänsla. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa akademi för Legitimerad sjukvårdspersonal inom skönhet och estetik.

För oss är säkerhet, noggrannhet och naturliga resultat viktigast. Därför ställer vi stora krav på våra elever. 

Vi erbjuder de flesta kurser inom estetiska behandlingar.

Kurserna hålls på Frejgatan 58 i Odenplan, Stockholm.

I grundkurserna (gäller både grund botox och grund fillers), ingår allt kursmaterial och goodie bag vid kursens start. Vi bjuder även på Lunch kl 12.00 i respektive kurs.

Krav för kursdeltagande, legitimerad Läkare, Tandläkare eller Sjuksköterska.

Pris 8990 - 9990kr ex moms beroende på val av kurs. Möjlighet att betala på plats med kort, per faktura eller månadsvis delbetalning via Klarna.


4.9 av 5
100- Tals nöjda kunder väljer Realkliniken

“Jag är alltid lika nöjd efter ett besök på Realkliniken. Johan är superprofessionell och trevlig! Kanon på alla sätt!”

Catherine G

“Det absolut BÄSTA resultatet jag hade kunnat önska med såpass små medel. Så enormt glad och tacksam och kommer absolut att komma tillbaka!! WOW!”

Emma B

"Rekommenderar starkt! Otroligt professionellt men också mycket avslappnat att gå till Johan! Han är mån om att kunden ska bli nöjd och att resultatet ska bli bra!"

Ana J
List Content

Våra Utbildningar

Du får grundläggande kunskaper för att påbörja din karriär inom behandlingar med detta muskelavslappnande läkemedel med fokus på behandlingar mot rynkor. Kursen håller högsta kvalité där ni är med vår Medicinskt Ansvarige Läkare Dr Johan Bilir under hela dagen, som börjar med teori och fortsätter sedan med att ni får behandla fler modeller än de flesta andra injektionskurser i Sverige.

Läs mer

För dig som redan gått Grundkurs i Botox och vill spetsa till dina kunskaper och lägga till flera viktiga behandlingsområden för att bygga på din karriär inom Botoxbehandlingar med detta muskelavslappnande läkemedel. Här fokuserar vi inte enbart på rynkor utan även medicinska behandlingar såsom Tandgnissling och Svettbehandling, men även ögonbrynslyft och Lip Flip.

Läs mer

Du får grundläggande kunskaper för att påbörja din karriär inom behandlingar med detta muskelavslappnande läkemedel med fokus på behandlingar mot rynkor. Kursen håller högsta kvalité där ni är med vår Medicinskt Ansvarige Läkare Dr Johan Bilir under hela dagen, som börjar med teori och fortsätter sedan med att ni får behandla fler modeller än de flesta andra injektionskurser i Sverige.

Läs mer

För dig som redan gått Grundkurs i Fillers och vill spetsa till dina kunskaper och lägga till flera viktiga behandlingsområden för att bygga på din karriär inom Fillersbehandlingar. Vi skräddarsyr denna kurs utefter vilka områden du behöver komplettera till dina kunskaper inom fillers. Man får välja 2 områden att specialisera sig på: Kinder, Käklinje, Haka, Läppar samt så går vi igenom behandling med Hyalase.

Läs mer

För dig som vill utöka dina kunskaper inom injektiner och vill kunna ge andra alternativ till hudföryngring än botox och fillers kan vi erbjuda en specialiserad kurs inom PRP (Platelet-Rich-Plasma) och Skinbooster. Med PRP kan du behandla hårbotten för att stimulera hårväxt och dämpa håravfall, men även behandla acne, ärr och hudföryngring. Skinboosterbehandling ges för att ge huden en lyster.
Läs mer

Planerade datum för kurser

Vi kommer strax uppdatera med fler datum.
Kontakta oss gärna innan dess så planerar vi tillsammans!

* Kontakta oss om ni har frågor om dessa planerade tider. 

[bookme]