Site Logotype

Haka

Fillers Haka 

Hakan spelar en viktig del i vår ansiktsprofil, d.v.s. när vi ses från sidan. Rätt proportioner mellan ögon, näsa, läppar och haka ger ett balanserat intryck som förknippas med skönhet och symmetri.

När vi arbetar med ansiktskonturering av hakan jobbar vi exempelvis för att framhäva och ge hakan rätt proportioner, lyfta fram en insjunken haka eller förlänga hakan för att ge ansiktet en smalare form. Fillerbehandling av hakan kan göras som enskild behandling eller som kombinationsbehandling där fler områden behandlas för att återskapa en volymförlust i fler delar av ansiktet.

Behandlingen föregås av en konsultation där vi går igenom dina önskemål, förväntningar och förutsättningar för att landa i rekommenderad behandlingsmetod. Du får då information om behandling, eftervård, potentiella risker/biverkningar, kostnad mm.

Realkliniken använder endast kvalitetsprodukter som är CE-märkta och marknadens ledande fillers från Stylage, Juvéderm och Teosyal. Resultatet av en fillerbehandling av hakan är synligt direkt även om viss svullnad kan uppstå. Varaktigheten varierar mellan 6-12 månader för de flesta och längre vid upprepade behandlingar.

Kom ihåg att du först måste boka en konsultation om du inte besökt oss inom 6 månader.

Undvika blodförtunnande läkemedel och smärtstillande mediciner som Ipren, Voltaren och Naproxen veckan innan din behandling för att minska risken för blåmärken. Undvik Omega 3 två veckor innan besöket och drick inte alkohol under de närmaste fem dagarna.

▸ Undvik att röra det behandlade området under de första 12 timmarna
▸ Undvik överdrivet minspel under de första 12 timmarna
▸ Drick inte alkohol under det första 12 timmarna
▸ Använd inte makeup under de första 12 timmarna
▸ Undvik fysisk aktivitet som träning under 24 timmar
▸ Sov med huvudet högt och undvik att sova på det injicerade området dagarna efter behandlingen
▸ Undvik UV-strålar från sol och solarium och bastubad under de första två veckorna
▸ Pga. risk för komplikationer rekommenderas att undvika resor den närmaste tiden

Kom ihåg att du först måste boka en konsultation om du inte besökt oss inom 6 månader.

30 min

Tidsåtgång

Mycket låg

Smärta

6-12 mån

Varaktighet

3000 kr

Pris

[bookme]