Site Logotype

Profilo - 2 behandlingar

Profhilo Anti-age behandling

Profhilo har snabbt kommit att bli en av marknadens populärare anti-age behandlingar för slapp hud. Behandlingen används för att stärka, återfukta och strama upp huden samtidigt som den motverka slapphet.

Behandlingen bidrar till att stimulera hudens egen produktion av hyaluronsyra, elastin och kollagen. Produkten har en av marknadens högsta hyaloronsyrekoncentrationer (64 mg/2 ml) och är BDDE-fri. Den fungerar som enda behandling och kan kombineras med andra estetiska behandlingar och hudvård. Många upplever resultat direkt efter första behandlingen men det slutgiltiga resultatet är synligt efter ca 4 veckor. Vi rekommenderar en serie på 2-3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Behandlingen bör ej genomföras på gravida eller ammande kvinnor eller patienter med lokala sår eller inflammationer/infektioner. Före behandlingen görs alltid en konsultation där vi går igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar för att landa i rekommenderad behandlingsmetod. På konsultationen får då svar på dina frågor, information om kostnad, eventuella återbesök och potentiella risker/biverkningar.

Vi erbjuder behandlingspaketen ”1 behandling”, ”2 behandlingar” och ”3 behandlingar”.

Behandlingen är progressiv likt resultatet som kommer stegvis och håller i ca 6 månader. Många upplever sig se resultatet direkt efter första behandlingen men det slutgiltiga resultatet ser man dock först efter ca en månad. Behandlingen är rekommenderad att utföras i 2-3 steg med 3-4 veckors mellanrum. Vid behandling av ansiktet injiceras produkten i 10 utvalda punkter och sprider sig därefter vidare jämt i övrig vävnad. Andra behandlingsområden är hals, dekolletage och armar. Dessa är vanligtvis svårbehandlade med traditionella fillers.

Behandling med Hyaluronsyra är idag en välkänd och beprövad metod och biverkningar är sällsynta, lindriga och övergående utan att vidare åtgärd eller behandling är nödvändig. Vanligast är ömhet, lätt rodnad, svullnad eller blåmärken kopplade till injektionsområdet och det att huden penetrerats med en tunn nål. Likt vid alla typer av injektioner finns risk för infektion. Det är viktigt att följa rekommendationerna kring eftervård och kontakta kliniken för bedömning av klinikansvarig läkare om biverkningar uppstår.

- Undvik att röra det behandlade området under de närmaste fyra timmarna
- Undvik intensiv fysisk aktivitet som träning på 48-72 timmar för att undvika risk för ökad svullnad kopplad till ökad cirkulation
- Undvik produkter med syror: AHA, BHA, PHA samt retinoider eller bensoylperoxid under kommande 3 dagar
- Undvik UV-strålar från sol eller solarium under den första veckan
- Avvakta med avancerad hudvård så som dermapen4 under de närmsta fyra veckorna efter behandlingen

Kom ihåg att du först måste boka en konsultation om du inte besökt oss inom 6 månader.

30 min

Tidsåtgång

Medel

Smärta

3-6 mån

Varaktighet

6300 kr

Pris

[bookme]