Site Logotype

Skinbooster - RRS Hyalift Proactive (Paketpris - 3 behandlingar)

Skinbooster Ansiktsbehandling

Skinboosters kan liknas vid en ansiktsbehandling ”inifrån” då hyaluronsyra injiceras under huden för att tillföra lyster och ett mer ungdomligt utseende. RRS Hyalift 35 är en hudföryngrande behandling som förbättrar hudens struktur till skillnad från mer traditionella fillers som används för att forma drag och fylla ut linjer i ansiktet. Produkten innehåller en hög hyalurinsyrekoncentration samt hela 16 aminosyror, 5 polyfenoler och 6 antioxidanter. Hyaluronsyra finns naturligt i huden och bryts successivt ner av kroppen.

Behandlingen föregås av en konsultation där du och vår överläkare går igenom dina önskemål, förväntningar och förutsättningar för att landa i rekommenderad behandlingsmetod. Du får då information om behandling, eftervård, potentiella risker/biverkningar, kostnad mm.

RRS Hyalift 75 är en hudföryngrande behandling som förbättrar hudens struktur till skillnad från mer traditionella fillers som används för att forma drag och fylla ut linjer i ansiktet.

Den egna produktionen brukar minska när vi är i 30-årsåldern vilket gör att huden successivt förändras, blir gråare, förlorar lyster, struktur och volym vilket resulterar i tidiga ålderstecken. RRS Hyalift stimulerar hudens egen bildning av kollagen och återfuktar och vitaliserar inifrån. RRS Hyalift 35 rekommenderas för dig mellan 25-40 år. För dig över 40 år rekommenderar vi istället RRS Hyalift 75 pro.

Huden består av fler lager. Under det yttre hudlagret finns en hinna och ett tunt lager fett som skyddar musklerna. Med åldern glider fettet ner pga. tyngdkraften och huden tappar volym. RRS Hyalift injiceras under huden för att motverka detta och ge ansiktet ett jämnare utseende och lyft.

 

Behandlingen lämpas ej för gravida eller ammande kvinnor. 

Kom ihåg att du först måste boka en konsultation om du inte besökt oss inom 6 månader.

30 min

Tidsåtgång

Medel

Smärta

3-6 mån

Varaktighet

8000 kr

Pris

[bookme]